Enkekeiserinnen

Enkekeiserinnen - Jung Chang | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jung Chang
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Enkekeiserinnen.pdf
ISBN
8605822426789

BESKRIVELSE

Forfatteren av de moderne klassikerne Ville svaner og Mao er endelig tilbake med ny bok. Denne gangen tar Jung Chang leseren med på innsiden av det mest lukkede av alle lukkede miljøer: de innerste keisergemakker i Den forbudte by i Beijing.Enkekeiserinne Cixi (1835?1908) var Xianfeng-keiserens førstekonkubine og grep makten da keiseren døde i 1861. Hun ble den reelle lederen av Qing-dynastiet i Kina fra 1861 til sin død i 1908. Cixi har av ettertiden blitt ansett som en konservativ, herskesyk og grusom leder. Men Jung Chang viser at hun i virkeligheten var en pasjonert kunstelsker, svært populær blant det kinesiske folk, en dyktig diplomat og en effektiv reformator av det tradisjonsbundne kinesiske samfunnet ? blant annet gjennom å forby snøring av føttene hos kvinner.Jung Chang følger Cixis dramatiske liv som konkubine, enke, sørgende mor, politisk strateg og knallhard kuppleder. Bakteppet er historien om Kinas siste dager som keisermakt og et tusenårig dynasti som går mot slutten.

Boka om Enkekeiserinnen - konkubinen som moderniserte Kina er en unik og spennende reise til keisergemakkene i Den forbudte by i Beijing. Forfatteren av de moderne klassikerne Ville svaner og Mao er endelig tilbake med ny bok. Denne gangen tar Jung Chang leseren med på innsiden av det mest lukkede av alle lukkede miljøer: de innerste keisergemakker i Den forbudte by i Beijing.Enkekeiserinne Cixi (1835?1908) var Xianfeng-keiserens førstekonkubine og grep makten da keiseren døde i 1861.

Jung Chang; Gunnar Nyquist (Oversetter) Forfatteren av de moderne klassikerne Ville svaner og Mao er endelig tilbake med ny bok. Denne ... Enkekeiserinnen Cixi er den mektigste kvinnen i Kinas historie.

RELATERTE BØKER