Gjensyn

Gjensyn - Christin Grilstad Prøis | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
9,78 MB
FILNAVN
Gjensyn.pdf
ISBN
1106535776972

BESKRIVELSE

Ti år har gått på Doktorgården, og Elen strever med å gi slipp på det som en gang var. Barna er i ferd med å bli voksne, og Anna legger seg etter Cornelius. Han vil ikke vite av henne, og hun planlegger en grusom hevn.- Hva gjør du her? Frid lød så glad at det mørke snørte seg om Annas hjerte så hun nær klynket. - Ikke noe, mumlet hun, men ble stående og betrakte den ekle ungpiken med de visne bena. Sola var i ferd med å gå ned bak Skåbufjellet. De siste solstrålene fikk fjellene til å glitre. - Venter du på Cornelius? spurte hun med hes stemme. - Nei. Anna presset armene om overkroppen. Et gufs av uhygge for i henne. Om ingen gjorde noe, kom Cornelius til å dra.

VIDEO: Tangspræll-dagan het i starten Flatangerdagan, og nå kan vi by på gjensyn med reportasjen som Flatanger videoverksted lagde fra dagan i 1989. Under Flatanger-dagan i 1989 var Gluntan det store trekkplastret. Gjensyn på fjernsyn (musikkprogram) Musikkprogram.

0 antonymer for gjensyn. 1 relaterte ord for gjensyn.

RELATERTE BØKER