Hemmeligheter for fall

Hemmeligheter for fall - Pia Pedersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Pedersen
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Hemmeligheter for fall.pdf
ISBN
2016762179636

BESKRIVELSE

For å få noen ordentlige svar fra farmoren, griper Lovise tak i hendene hennes.Hildurs underleppe dirret, og med ett ble øynene fylt med tårer. «Åh!» kom det fra henne, før hun dro hendene til seg og tok seg til brystet. «Hva så du?» pep Lovise. Farmoren la hånden for munnen, men ikke raskt nok til å skjule bevegelsen om munnvikene. «Du smiler,» konkluderte Lovise fortumlet. «Hva i all verden var det du så?» Farmoren ristet febrilsk på hodet. «Itte noe! Je så itte noe som helst!»

Gå inn på serietittelen for å se alle bøkene i serien. Skjebnestier.

Den første av i alt to deler handler om veien fram til murens fall i 1989. KRIGENS HEMMELIGHETER OORLOGSGEHEIMEN / SECRETS OF WAR. Sommeren 1943.

RELATERTE BØKER