Idrettssosiologi

Idrettssosiologi - Jon Helge Lesjø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Helge Lesjø
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Idrettssosiologi.pdf
ISBN
7463261911610

BESKRIVELSE

Idrett og sport har en stor og synlig plass i det moderne samfunnet. Hvorfor er det slik, og hvorfor har sporten appell til så mange mennesker på tvers av landegrenser og andre skiller?Boka er særlig egnet for studenter med idrett og samfunn, idrettssosiologi og andre idrettsrelaterte emner i sin fagkrets. Men den vil også være av interesse for alle som søker kunnskap om idretten som sosial institusjon og hvordan den norske idrettsmodellen vil utvikle seg i en globalisert tidsalder.

Åpne/lukk bildebeskrivelse - Kvinner bør få gå femmila og hoppe i stor bakke . Av Anne Sliper Midling Publisert 20.02.18. Velg blant våre bachelor-, master- og Ph.D.-studier.

Du har nå kommet til en gammel nettside for idrettsforskning. Se vår nye forskningsside om idrett og fysisk aktivitet.

RELATERTE BØKER