Innebandy

Innebandy - Marcus Nilsson, Eivind Tysdal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marcus Nilsson, Eivind Tysdal
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Innebandy.pdf
ISBN
2294778310694

BESKRIVELSE

Innebandy gir en innføring i planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av lek, variert aktivitet, trening og spill i innebandy. Boken egner seg både for skoleverket og for den organiserte idretten. Den tar gjennom teori og øvelser for seg åtte ulike hovedtemaer: Ballkontroll, Pasning og mottak, Skudd, Lek og småspill, Målvakten, Forsvar, Angrep, Kamp Marcus Nilsson (f. 1974) er utviklingskonsulent i NBF og trener på Wang toppidrett. Marcus er utdannet lærer fra NIH og har gjennomført elitetrenerutdanningen i Sverige. Eivind Tysdal (f. 1980) er leder for utviklingsavdelingen i Norges Bandyforbund (NBF), og har en mastergrad i trenerrollen fra Norges idrettshøgskole (NIH).

29,- 100+ Kjøp. Innebandyball Standard Rød.

Det vil si at du ikke skal svinge kølla høyere enn kneleddet. Avslutninger i innebandy Det brukes to typer skudd mot mål i innebandy: dragskudd og håndleddsskudd. Presisjon, hurtighet på skuddavlevering og fart på ballen er avgjørende for om ballen går i mål. Innebandy er et innendørs ballspill mellom to lag på en rektangulær bane med et målbur i hver ende.

RELATERTE BØKER