Fridtjof Nansens Saga. Del II.

Fridtjof Nansens Saga. Del II. - Jon Sorensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Sorensen
DIMENSJON
12,79 MB
FILNAVN
Fridtjof Nansens Saga. Del II..pdf
ISBN
1743324308638

BESKRIVELSE

Fridtjof Nansen var en av Norges mest allsidige og internasjonalt ber mte personer. Han var en banebrytende naturforsker, polarekspedisjonsleder, forfatter og kunstner, diplomat og filantrop. Han ble tildelt Nobels fredspris i 1922 og er en av de mest dekorerte nordmenn gjennom tidene. I "Fridtjof Nansens Saga" forteller Jon S rensen historien om Fridtjof Nansens ekstraordin re liv, som entusiastisk og oppriktig bringer leseren hans personlighet, opplevelser, milj og selvf lgelig hans reiser og funn. Boken er illustrert med mange fotografier og tegninger. Dette er en reprint av den opprinnelige 1942-utgaven. NANSEN I 1905 - NANSEN I LONDON 1906-08 - NANSEN I NORSK POLITIKK 1913 - 19 - 26 - 27. - AMERIKAOVERENSKOMSTEN - NANSEN I USA I 1897-1923-1929 - NANSEN TIL UNGDOMMEN - I VERDENSKRIGENS SPOR - HUNGEREN I RUSSLAND OG UKRAINA - RAPPORTER FRA NANSENMISJONEN FRA NANSENS BES K I KHARKOV - NOBELS FREDSPRIS TIL NANSEN - NANSEN I GENF - ET EFTERM LE - FRIDTJOF NANSENS MINNEFOND

Det nyeste tilskuddet i flåten hyller arven til den norske utforskeren, vitenskapsmannen og fredsprisvinneren Fridtjof Nansen. - Fridtjof Nansen var ateist. For ham, vitenskapsmannen, var det absurd å tro på et evig liv.

Nå er den utgitt på dvd i forbindelse med jubileumsåret for Nansen og Amundsen. I høst er det 150 år siden Fridtjof Nansen ble født. Nansenpasset er igjen aktuelt, og det er viktig å minnes den enorme innsatsen han la ned for de mange flyktningene og krigsfangene i samtida. Fridtjof Nansen was a Norwegian explorer, zoologist and a Nobel Peace Prize winner.

RELATERTE BØKER