Ikke en sånn jente

Ikke en sånn jente - Lena Dunham | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lena Dunham
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Ikke en sånn jente.pdf
ISBN
3568299692307

BESKRIVELSE

I Ikke en sånn jente setter Dunham søkelyset på de erfaringene som er med på å forme ens liv: forelskelse, ensomhet, å veie ti kilo for mye selv om alt en spiser er sunt, å skulle bevise at duer best i et rom fullt av menn dobbelt så gamle som deg, å beholde venninner, å kvitte seg med dårlige kjærester, å finne ekte kjærlighet og, det vanskeligste av alt, å bevare troen på at akkurat din historie fortjener å bli fortalt.Frodig, rørende og presist observert er Ikke en sånn jente en serie meldinger fra fronten i oppvekstkrigen.

En voldtekt rammer flere enn ofrene. Kvinnene som blir voldtatt er noens kjæreste, kone, søster, venninne eller datter, sier hun.

Hun har ... "Not that kind of girl" - Lena Dunham Ikke en sånn jente ebok. 159,-Veil.

RELATERTE BØKER