Se Norges blomsterdal

Se Norges blomsterdal - Ingrid Bjørnov | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Bjørnov
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Se Norges blomsterdal.pdf
ISBN
3402405330689

BESKRIVELSE

Ingrid Bjørnov begynte i kor som niåring, for å få kloa i en etterlengtet rød krimplinkjole. Med brune briller, høy panne og fullt utvokste føtter sang hun seg inn i et fellesskap som har preget henne for livet. "Du kan skjenke meg full, snurre meg rundt og riste meg opp ned til jeg glemmer hva jeg heter og hvor jeg bor, jeg vil likevel være i stand til å fremføre to vers av tredjestemmen på Finlands nasjonalsang." Hva gjør sang og musikk med oss? Styrkes immunforsvaret når du synger? Og hvorfor husker du melodier du lærte som barn lenge etter at ord og kortidshukommelse er borte? Store spørsmål blir forsøksvis besvart, men dette er ikke en lærebok i korsang - Se Norges blomsterdal er en kjærlighetserklæring til sangen, til koret og til det å være en del av noe større enn seg selv.

Se Norges blomsterdal. Av Ingrid Bjørnov, Vega Forlag 2012.

2. Hør fjeldets stolte fos! Nys brød den vintrens bånd og tvang, Her på skillingsvisebloggen slår vi et slag for alternative nasjonalsanger med «Se, Norges Blomsterdal» - en sikker vinner i såvel familieselskap som champagnefrokost! I Klassekampen 16.

RELATERTE BØKER