Tørrfisk til begjær

Tørrfisk til begjær - Sven Erik Renaa, Henry Notaker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Erik Renaa, Henry Notaker
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Tørrfisk til begjær.pdf
ISBN
3142978975284

BESKRIVELSE

Hvorfor spiser de fleste av oss bare tørrfisk som lutefisk når det er så mange andre måter å bruke denne fisken på? Kan vi lære av italienerne og gjøre noe med det? Sven Erik Renaa, mesterkokk og vinner av Kokke-OL, 2008, har i mange år samarbeidet med italienske kokker om bruk av tørrfisk. Her presenterer han sine beste oppskrifter. Du får også tradisjonelle retter fra Norge og Italia. Henry Notaker forteller tørrfiskens historie. Får du først smaken på tørrfisk, er det en evig kilde til begjær! Dette er Slow food på sitt beste.

mai). I Store norske leksikon. Tørrfisk til begjær har også et historisk kapittel, forfattet av Henry Notaker.

Det gjaldt ikke minst finere produkter, som hvitt hvetemel. Importen var det den mer velstående handelsstanden i byene som sto for, og det var også den som stort sett hadde tilgang på raffinerte varer. Leter du etter Tørrfisk? - her kan du finne Tørrfisk og lignende produkter.

RELATERTE BØKER