Barndom

Barndom En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Barndom.pdf
ISBN
1455673685137

BESKRIVELSE

Kjenner du smaken av danskesuppe og krisekrem? Husker du lukten av B-såpe? Eller av våte fiskeskinnsko? Har du pyntet deg med hårsløyfe eller matrosdress? Eller brukt livstykke for å holde strømpene på plass? Sier sommeren 1947 deg noe spesielt? Hva med ulvunge og meis? Har du lest Magne under lyset fra en Petromax? Da er du ganske sikkert et barn av 40-årene. Denne boken er et visuelt og mentalt dykk i barndom på 40-tallet. Den er full av beskrivelser og bilder av blant annet hjemmemiljøet, skolen, maten, fritiden, krigsårene og kulturinntrykkene som danner 40-tallsbarnas kollektive hukommelse.

Et observant kamera gir oss et bilde på hvordan barn helt på egen hånd klarer å gjøre verden til et artig og spennende sted - bare de får sjansen. Filmanmeldelse «Barndom»: Grønn barndomsdal. Margreth Olins film om et år i noen barnehagebarns liv er en protest forkledd som et postkort. Barndom er et relativt nytt begrep.

30.07.2017 · Tillatt for alle · 1 t 25 min. Hvilke ferdigheter ønsker vi å lære våre barn? Vi følger barna i Aurora Barnehage gjennom ett år.

RELATERTE BØKER