Få sagt det!

Få sagt det! - Elaine Eksvärd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elaine Eksvärd
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Få sagt det!.pdf
ISBN
4172293402095

BESKRIVELSE

Retorikk er ikke kunsten å tale, men kunsten å få folk til å lytte. Det er mulig å lære seg teknikker som både gir deg gjennomslag for det du står for og som får folk til å like deg bedre. I denne boka tar Elaine Eksvärd retorikken ned fra talerstolen og inn i hverdagen. Hvordan sier man noe vanskelig på en god måte? Hvordan lykkes du best i lønnsforhandlinger? Og hvilke farger påvirker reptilhjernen? Få sagt det! tar opp konversasjonsteknikker, lærer deg å gjennomskue floskler og gjør deg bevisst makten som ligger i retoriske grep, enten de benyttes i en hverdagssamtale, en internettblogg eller en viktig presentasjon på jobben. "Den som følger Elaines råd i boken kan nesten ikke unngå å bli en god taler og stimulerende samtalepartner." Lennart Hellspong

Det er ikke så lett å vite hva du skal bli. TV 2 har snakket med åtte eksperter om hvilke utdanninger det lønner seg å velge. Opptjeningstid: Det vil si at vedkommende må ha vært i arbeid eller virksomhet i et tidsrom på minst fire uker umiddelbart før man blir arbeidsufør.

Her finner du informasjon om korona. Du kan også bruke chatten nederst på siden for å få svar på det du lurer på.

RELATERTE BØKER