Gunnerus og nordisk vitenskapshistorie

Gunnerus og nordisk vitenskapshistorie - Rolv Nøtvik Jakobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolv Nøtvik Jakobsen
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Gunnerus og nordisk vitenskapshistorie.pdf
ISBN
5394565537896

BESKRIVELSE

Johan Ernst Gunnerus (1718-1773) var biskop i Trondheim og stifta det første vitskapelege selskapet i Norge, Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab. Dette er det første samla oversiktsverk over Gunnerus sitt liv og virke og en historie om vitenskaps begynnelse i Norge og Norden.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Gunnerus og nordisk vitenskapshistorie fra Tanum Johan Ernst Gunnerus (1718-1773) var biskop i Trondheim og stifta det første vitskapelege selskapet i Norge, Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab. Dette er det første samla oversiktsverk over Gunnerus sitt liv og virke og en historie om vitenskaps begynnelse i Norge og Norden. Johan Ernst Gunnerus (1718-1773) var biskop i Trondheim og stifta det første vitskapelege selskapet i Norge, Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab.

2015 16:30 - 18:00 , Juridisk bibliotek, Domus Bibliotheca, Karl Johans gate 47 search. Forfattere Bøker Om Forlaget Aktuelt Forfattere Bøker Om Forlaget Sitering Aspaas Pp.

RELATERTE BØKER