Løsningen av linear B

Løsningen av linear B - John Chadwick | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Chadwick
DIMENSJON
7,20 MB
FILNAVN
Løsningen av linear B.pdf
ISBN
6292728251371

BESKRIVELSE

Historien om hvordan Michael Ventris i 1950-årene løste språkgåten linear B har blitt en legende. Den begynte allerede da den unge språkbegavelsen (som kjøpte sin første bok om de egyptiske hieroglyfene allerede som syvåring) 14 år gammel overvar et foredrag av gresk-arkeologiens grand old man, Arthur Evans.Den minoiske høykulturen på Kreta gikk under i 1450 f.Kr. Under de mange utgravningene fant man flere skriftsystemer som ingen klarte å tolke, blant dem linear B. En skriftgåte der både det underliggende språket og skrifttegnene er ukjent, representerer den aller største utfordring. Det var den unge arkitekten og jagerflygeren Ventris' usedvanlige visuelle hukommelse og hans sans for struktur og systematikk, kombinert med kryptologiske metoder foredlet under andre verdenskrig, som gjorde at han til slutt forstod hvilke fonetiske verdier de ulike tegnene hadde, og at det underliggende språket var arkaisk gresk.Ventris døde ved en tragisk ulykke kort etter, og boka er skrevet av hans kollega og venn, greskeksperten John Chadwick.

Den begynte allerede da den unge språkbegavelsen (som kjøpte sin første bok om de egyptiske hieroglyfene allerede som syvåring) 14 år gammel overvar et foredrag av gresk-arkeologiens grand old man, Arthur Evans. Cart En løsning av et lineært ligningssystem er et sett av verdier for variablene i ligningssystemet som gjør at alle ligningene er simultant oppfylt.Mengden av alle mulige løsninger kalles løsningsmengden.. Tre ulike situasjoner kan opptre for et lineært ligningssystem: Systemet har uendelig mange løsninger; Systemer har én entydig løsning; Systemet har ingen løsninger I forrige seksjon så vi at en funksjon der variabelen er i første potens blir en rett linje.

Ihr Gebrauch ist aus den Perioden SM II bis SM III B der bronzezeitlichen Minoischen Kultur bezeugt. har løsningen i = 0 for alle i. Gitt en mengde S V er spennet til S, span Smengden av alle lineærkombinasjoner av vektorer i S.

RELATERTE BØKER