Manuelas magiske jul

Manuelas magiske jul - Manuela Kjeilen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Manuela Kjeilen
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Manuelas magiske jul.pdf
ISBN
3097298688053

BESKRIVELSE

Manuela Kjeilen, populær blogger, presenterer i Manuelas magiske jul en fristende samling av julefavoritter - søtsaker, kaker, cupcakes og cookies. Spiselige gaver er spesielt hyggelig i julen, og i boken finner du mange kreative og lekre måter å pakke bakverkene på. Her finner du mer enn 70 oppskrifter illustrert med trinn-for-trinn-bilder og inspirerende fargebilder.Bla i Manuelas Magiske JulPublish at Calameo or read more publications.

Manuela Kjeilen, populær blogger, presenterer i Manuelas magiske jul en fristende samling av julefavoritter - søtsaker, kaker, cupcakes og cookies. Spiselige gaver er spesielt ... 2015 My latest Norwegian baking -book Manuela's Baking Bible, release date early October 2015.

Spiselige gaver er spesielt hyggelig i julen, og i boken finner du mange kreative og lekre måter å pakke bakverkene på. Her finner du mer enn 70 opps... I «Manuelas magiske jul» er det ikke så mye av den typiske tradisjonsbaksten, men mer av det jeg er oppvokst med i Nederland, USA og Norge.

RELATERTE BØKER