Fakta til makta

Fakta til makta - Al Gore | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Al Gore
DIMENSJON
5,15 MB
FILNAVN
Fakta til makta.pdf
ISBN
1076219066673

BESKRIVELSE

Fakta til makta oppdaterer deg på miljøforskning, og er en håndbok som gir deg kunnskap til å diskutere en mulig løsning på klimakrisen. Fakta til makta gir deg bakgrunnsmateriale for å forstå hvorfor det er så viktig at hver enkelt innbygger engasjerer seg i kampen om fremtiden vår. Samtidig er det en håndbok for dem som ønsker å bli effektive talsmenn for en mulig løsning på klimakrisen. Tidligere visepresident under Bill Clinton, Al Gore, har talt miljøets sak i over 25 år. Her er han tilbake med oppfølgeren til bestselgeren En ubehagelig sannhet fra 2007. For sitt arbeid for miljø og klima mottok Al Gore Nobels fredspris i 2007. Al Gore er en av verdens største klimaeksperter. Denne boken formidler den aller nyeste miljøforskningen, og sammen med rundt 200 fotografier og illustrasjoner gir den oss en informativ, pålitelig og visuell dokumentasjon av den globale klimapolitikken. Boken presenterer med alarmerende tydelighet, men samtidig med humor, at den verdenen vi lever i, er i en miljøkrise som vil ende i en katastrofe dersom vi ikke gjør noe raskt. Klimakrisen har nå kommet så langt at det bare er tre spørsmål som gjenstår: 1. Må vi snu?2. Kan vi snu?3. Vil vi snu?

Det du skriver er både usaklig og lite faktaorientert. At du drar meg frem som eksempel på at sittende regjering har problemer ... Fakta til makta oppdaterer deg på miljøforskning, og er en håndbok som gir deg kunnskap til å diskutere en mulig løsning på klimakrisen.

2: ... Den blir selvfølgelig transportert sammen med all annen gassproduksjon fra feltet til markedet. Fakta til makta oppdaterer deg på miljøforskning, og er en håndbok som gir deg kunnskap til å diskutere en mulig løsning på klimakrisen.

RELATERTE BØKER