Innovasjonsarbeid

Innovasjonsarbeid - Tone Merethe Aasen, Oscar Amundsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Merethe Aasen, Oscar Amundsen
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Innovasjonsarbeid.pdf
ISBN
3021727766378

BESKRIVELSE

Innovasjonsarbeid ? organisasjon, kultur og ledelse gir en praktisk tilnærming til akademisk kunnskap om innovasjon. Boken har som målsetting å gi leseren en forståelse av og et vokabular for å snakke om innovasjonsarbeid i organisasjoner ? og derigjennom bidra til innovasjon.Rammen for boken er innovasjon i etablerte organisasjoner, og forfatterne legger vekt på å behandle nyere tenking innen organisering og gjennomføring av innovasjonsarbeid. Den teoretiske innsikten illustreres av eksempler på erfaringer hentet fra praksisfeltet.Fremstillingen er nyttig og relevant uavhengig av om man har en akademisk eller praktisk inngang til innovasjonsarbeid.

Holmlia bibliotek har utvidet sitt aktivitetstilbud til barn og unge, og samtidig gitt lokale ungdommer arbeidserfaring. Vi forenkler innovasjonsarbeid. Vår sky-baserte programvare forenkler og effektiviserer digitalisering av innovasjon.

Samlingen rommer publisert og upublisert, digitalt og analogt materiale innenfor alle medietyper: bøker, foto, film, musikk, plakater, aviser, småtrykk, kart, brev og mye mer. Hovedmål: Systematisk innovasjonsarbeid skal bidra til nye løsninger som møter morgendagens utfordringer. Innovasjonsarbeid ? organisasjon, kultur og ledelse gir en praktisk tilnærming til akademisk kunnskap om innovasjon. Boken har som målsetting å gi leseren en forståelse av og et vokabular for å snakke om innovasjonsarbeid i organisasjoner ? og derigjennom bidra til innovasjon. Innovasjon er Orklas viktigste verktøy for å skape vekst og er derfor en sentral del av den daglige driften.

RELATERTE BØKER