Jesus - bare Jesus; 366 andakter

Jesus - bare Jesus; 366 andakter - Sarah Young | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Young
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Jesus - bare Jesus; 366 andakter.pdf
ISBN
5709454692826

BESKRIVELSE

"Jesus - bare Jesus" - en 365-dagers andaktsbok fra bestselgende forfatter Sarah Young - ble skrevet mens hun selv kjempet med sykdom og samtidig gransket løftene om glede i Skriften. Andaktene er skrevet som om det er Jesus selv som snakker til deg som leser. "Jesus - bare Jesus" inviterer deg til en ny livsstil gjen.nom.syret av Guds glede! Livet er ofte fullt av vanskeligheter, tap, tristhet og frykt. Det å være fylt av glede midt i livets utfordringer kan ofte føles helt umulig. Hvordan skal man kunne være glad midt i sorgen? Men Jesus har skatter skjult i mørket for sine etterfølgere. Hos Ham er et rikt liv tilgjengelig, et liv som kan leves til det fulle - et liv som strømmer over av glede! Andaktene er fulle av påminnelser om skriftsteder og løfter om glede i Bibelen. De vil hjelpe deg til å få et nærmere og sterkere forhold til Jesus - Han som møter deg akkurat der du er i livet! Kom nærmere Ham gjennom andaktene i Jesus - bare Jesus!

Tanken er at det forhåpentligvis kan være til oppbygglse for andre, ... Han lyser ikke bare for det glade fellesskapet. Han lyser ikke bare der hvor vi kan vise de vellykkede sidene av livet vårt.

(Fil.2,6-10) Slik er Jesus. Han er Gud. Jesus - bare Jesus; 366 andakter; Hyttetegninger for tømmer og bindingsverk; Sterkere; fra trent til veltrent; De røde vardene; Sva marga; Den hemmelige hagen.

RELATERTE BØKER