Kjærleik i 100

Kjærleik i 100 - Jan Kidøy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kidøy
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Kjærleik i 100.pdf
ISBN
3753488752064

BESKRIVELSE

Kjærleiken sitt mangfald er sjølve livet. 100 dikt om kjærleik blir altså 100 dikt om livet. Lesaren blir tatt med på ei reise i kjærleiken sitt mangslungne landskap. Ein får vitja høgder og djup, medvind og motvind, bylgjer og stille, godlyd og tystnad, lyse dagar og mørke netter. Og innimellom er det heile krydra med litt lun humor. Eg- og du-forma gjer det lett for lesaren å knyta dikta til sitt eige liv og sine eigne røynsler. Boka er rikt illustrert med forfattaren sine eigne, vakre naturfoto som kvar for seg samsvarar med eit tilhøyrande dikt. Med sitt tidlause innhald passar Kjærleik i 100 for alle aldersgrupper og til alle anledningar.

Lars Kolbeinstveit Rottene - en kommentar til Albert ... kjærleik einast leva att. Gjev meg gull og grøde gjev meg meire enn eg treng.

99,-Kjøp på Ebok.no Kjære John Nicholas Sparks. Levering 2-6 dager . Kjøp Dikt om kjærleik på Kelkoo.

RELATERTE BØKER