Vinterstrikk

Vinterstrikk - Sanna Mård Castman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sanna Mård Castman
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
Vinterstrikk.pdf
ISBN
4153414255395

BESKRIVELSE

Det finnes knapt noe finere enn hjemmestrikk på babyer, og det er ingen gaver som gleder nybakte foreldre mer enn et lite, håndlaget plagg. «Vinterstrikk til baby» har oppskrifter på søte kjoler, selebukser og jakker, og enkle luer og sokker som strikkes på en kveld. Alt i tidløs og vakker design og nøytrale farger, dette er små plagg som kan gå i arv til søsken, og til neste generasjon.

Her kan en finne både gamle og nye favoritter. Strikking er stadig like populært, og interessen ser foreløpig ikke ut til å avta.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Vinterstrikk for hele familien Boken presenterer over 70 populære strikkeoppskrifter fra norske garnleverandører. Innholdet spenner vidt; fra enkle plagg uten mye monterin... Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka-blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk highland ull. Vinterstrikk Eg har prøvd nokre nye oppskrifter i vinter (og til jul).

RELATERTE BØKER