Det vakre spillet; en illustrert faktabok om fotball

Det vakre spillet; en illustrert faktabok om fotball - John Andrews | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Andrews
DIMENSJON
3,33 MB
FILNAVN
Det vakre spillet; en illustrert faktabok om fotball.pdf
ISBN
1702196996007

BESKRIVELSE

Dette er Fotballboken som tar for seg all verdens statistikk og fakta om de store fotballmesterskapene. Med kule illustrasjoner, historiske referanser, og morsomme og underholdende historier er Det vakre spillet den perfekte boken for alle som er glad i fotball. Det vakre spillet gir deg alt av fakta om alle de store VM-legendene og deres heroiske VM-seire, til alle verdens toppligaer og deres stjerner. Den forteller deg alt du skulle lure på om de lengste, korteste, eldste, yngste, rikeste, raskeste, og til og med den mest overtroiske, fotballspilleren. Denne boken gir deg alle disse svarene og mange fler, og stiller viktige spørsmål som hvem er best av Messi og Ronaldo, hvem gjorde vrikke-vrikke-vrikke feiringen til sitt varemerke i VM i 1990 og hvem var Morten Gamst Pedersens bandmedlemmer i The Players? Det vakre spillet er fotballboken for de store anledningene og tar for seg verdens beste fotballspillere, ligaer og cuper, og gir deg fascinerende fakta og underholdende trivia fra fotballens utrolige verden.

Det vakre spillet: en illustrert faktabok om fotball -Hvem har scoret flest mål fra straffemerket, Messi eller Ronaldo?-Hvem er VMs toppscorer gjennom tidene Finn ut hvem som er på da han har vært skadet i lang tid. Han er den Bayern München spiller som kom Få de beste fotballopplevelsene med de. Spilleregler for 11'er fotballen.

Så er det vår oppgave som trenere å tilpasse dette til ... Her er de sykeste og mest underholdende historiene fra fotballens hjemland, offensivt fortalt av fotballitteraturens skarpeste radarpar. For over En detaljert faktabok om jorda vår og hvordan den fungerer! Denne vakre boken kommer med fantastiske illustrasjoner og spennende fakta og informasjon som i utgangspunktet kan være vanskelig å forstå, men som er skrevet og illustrert på en enkel og like spennende måte. Det vakre spillet Tendens; Tekst ANDERS KEMP ...

RELATERTE BØKER