Etikk

Etikk - Siri Granum Carson, Norunn Kosberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Granum Carson, Norunn Kosberg
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Etikk.pdf
ISBN
8110897583162

BESKRIVELSE

Dette er en lett tilgjengelig og pedagogisk innføringsbok i etisk tenkning og argumentasjon med aktuelle eksempler fra samfunnsliv og medier. Forfatterne tar utgangspunkt i at etikk som fagfelt er en kombinasjon av teori og praksis. Boka gir en oversikt over sentrale tankeretninger innenfor etisk teori og ser etikk i forhold til tema som yrkesliv, teknologi, religion og politikk. Boka er godt egnet som en innføringsbok i etikk for studenter i exphil og exfac. I tillegg er den relevant for studenter innen helsefag og andre fag hvor etikkspørsmål står sentralt, og for alle som ønsker en praktisk orientert innføring i etisk teori.

Leger som uttaler seg om koronapandemien, bør tenke grundig over sin egen kompetanse. Dette er heller ikke tiden for å koble egen forretningsvirksomhet og egne produkter opp mot frykten for SARS-CoV-2.

En temaside om etikk med lenker og bilder. I HVERDAGSLIVET brukes ordene etikk og moral om hverandre. Men i filosofien har de ulik betydning.

RELATERTE BØKER