Oslofjorden friluftsguide 2

Oslofjorden friluftsguide 2 - Bjørn Brænd, Kjetil Johannessen, Rune Svensson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Brænd, Kjetil Johannessen, Rune Svensson
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Oslofjorden friluftsguide 2.pdf
ISBN
3234262281270

BESKRIVELSE

Guiden dekker strekningen fra Hvitsten i Vestby til svenskegrensa med Hvaler og Ytre Hvaler nasjonalpark. Oslofjorden friluftsguide 2 Ytre fjord øst tar sikte på å vise et bredt spekter av ulike frilufts- og turaktiviteter det er mulig å drive ved Oslofjorden mellom Hvitsten-Filtvet og de grensenære områdene mot Strömstad og Kosterøyene. Særlig er det lagt vekt på å fortelle om steder som egner seg for barnefamilier. Det er tur- og aktivitetsforslag både for denne gruppen og andre som ønsker å bruke denne rike naturen på sin egen måte. Boka følger kyststien der den fins, og ellers kystlinjen på østsiden av fjorden. Her presenteres natur- og kulturhistorie, badesteder og fiskeplasser, turveier og Kystleden. Samt ferjestrekninger, bussruter, parkeringsplasser og sykkeltraseer, kiosker, spisesteder og severdigheter. Boka inneholder kart, piktogrammer og bilder tatt fra helikopter, båt eller fra land.

Den nye hytta heter Stabburet og er en del av en verneverdig historisk eiendom som tilhører Bogen Kunstnerverksteder. Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Oslofjorden friluftsguide 2 Ytre fjord øst utgis i samarbeid med Oslofjordens Friluftsråd.

Her finnes nedlagte fyrstasjoner, tidligere militære eiendommer eller andre bygninger på friluftslivsområder. Med over 60 hytter - fordelt rundt om i Oslofjorden, fra Halden til Larvik - er Kystleden en viktig del av OFs virksomhet. Pris: 250,-.

RELATERTE BØKER