Roald Amundsen

Roald Amundsen - Alexander Wisting | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Wisting
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Roald Amundsen.pdf
ISBN
9152294405182

BESKRIVELSE

Gjennom 30 år erobret Roald Amundsen jordklodens siste hvite flekker. Hans posisjon som en av verdens ledende oppdagere er allment kjent og akseptert. For mange nordmenn er Amundsens navn forbundet med bedrifter som var med å sette Norge på kartet som selvstendig nasjon. Tidligere fremstillinger av Amundsen har gitt et politisk korrekt bilde, men konklusjonene kan ha vært trukket på feil grunnlag. Ved hjelp av nye kilder tegner forfatteren i denne biografien et nytt bilde av en av de store, norske heltene. Det har vært stilt spørsmål om Roald Amundsen egentlig hadde noen sjel. I dagbøker og brev finner man et spennende og flerdimensjonalt menneske. Et menneske med både styrker og svakheter. Et menneske langt mer nyansert enn vi hittil har trodd. Wisting setter i denne boken Roald Amundsen i nytt lys og tar et oppgjør med den etablerte oppfatningen av ham.

Juni 1928 nahe der Bäreninsel) war ein norwegischer Seemann und Polarforscher.. Gemessen an den bei seinen Expeditionen erreichten Zielen ist Amundsen der erfolgreichste Entdeckungsreisende in Arktis und Antarktis. Roald Engelbregt Gravning Amundsen (prononciation : /ˈɾuːɑl ˈɑmʉnsən/) Écouter, né le 16 juillet 1872 à Borge en Norvège et mort le 18 juin 1928 vers l'île aux Ours, est un marin et explorateur polaire norvégien. MS Roald Amundsen I 2019 har Hurtigruten tilføyet et splitter nytt skip til flåten: MS Roald Amundsen .

Og han var god på logistikk og teknologi. Nansen var likevel imponert over hvor seriøs Amundsen var på forskningsområdet, forteller Drivenes.

RELATERTE BØKER