Kina

Kina - Torbjørn Færøvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Færøvik
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Kina.pdf
ISBN
6823983231966

BESKRIVELSE

Beretningen er som hentet ut av eventyret. En reise gjennom Kina på Yangzi - ChangChang, den lange elva - selve livets elv, Kinas pulsåre. En reise i nåtid og fortid.I havnebyen Shanghai går Torbjørn Færøvik, en av våre fremste Kina-eksperter, ombord på fartøyet "Østavinden". 6320 kilometer senere og 5500 meter over havet, i et vilt, vakkert og ensomt brelandsskap, når han kildens utspring. Reisen har tatt 99 døgn, vært strabasiøs og fantastisk. Han har lagt bak seg landsbyer på stylter og store, kaotiske millionbyer, pagoder og røde templer, slukter og ville fossefall. Han har møtt alle slags mennesker - partipamper og værbitte nomader, tiggere med utstrakte hender og milliardærer som spiser andestek overstrødd med gullstøv. Han har reist i det støyende dagliglivet, i kulturen, politikken, religionen og i historien. Kina er i forandring, ikke noe land i verden endrer seg raskere i dag. En ny tid begynte da formann Mao ble lagt i sin sarkofag i 1976. Men forfatteren bringer oss til tider årtusener før dette; Færøvik gir oss en enestående kunnskaps- og eventyrreise gjennom Midtens rike, dette veldige landet med 1,3 milliarder innbyggere og en historie som aldri slutter å fascinere.Torbjørn Færøvik fikk Brageprisen 2003 for denne boken.Les utdrag fra boka

Som en av verdens mest dynamiske internettbaserte økonomier, er smarttelefonene det mest sentrale verktøyet for forbrukerne for kjøp av produkter, tjenester og opplevelser. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Oversikt over merkedager i Kina i 2020. Merkedager i listen kan bli endret på grunn av koronakrisen.

For ikke å snakke om ny influensa hvert år. Hvorfor oppstår så mange nye sykdommer i Kina? Kina er som nevnt et land med utallige opplevelser du kan bruke mange år på å utforske.

RELATERTE BØKER