Barn og gode grenser

Barn og gode grenser - Henry Cloud, John Townsend | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henry Cloud, John Townsend
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Barn og gode grenser.pdf
ISBN
5668009995248

BESKRIVELSE

De erfarne psykologene Henry Cloud og John Townsend gir i denne boken om barneoppdragelse gode råd om hvordan man setter grenser i kjærlighet. I boken forklarer de hvordan man lærer barn til å ta ansvar for deres handlinger, holdninger og følelser. Forfatterne har tidligere utgitt den prisbelønte boken Boundaries (Norsk: Balansegang), og i denne boken blir disse prinsippene aktualisert for barneoppdragelsen.

Barn trenger en blanding av frihet og grenser. Det er ikke sunt med hverken for mange eller for få grenser.

Manglende eller uforutsigbare grenser kan føre til indre uro og utrygghet hos ... De erfarne psykologene Henry Cloud og John Townsend gir i denne boken om barneoppdragelse gode råd om hvordan man setter grenser i kjærlighet. I boken forklarer de hvordan man lærer barn til å ta ansvar for deres handlinger, holdninger og følelser.

RELATERTE BØKER