Fortellinger fra livet

Fortellinger fra livet - Stephen Grosz | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephen Grosz
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Fortellinger fra livet.pdf
ISBN
3143162817166

BESKRIVELSE

Vi er alle historiefortellere, i eget og andres liv, men av og til går ikke historiene opp, de bryter sammen eller slutter å gi mening. For psykoanalytikeren Stephen Grosz er dette et fundamentalt trekk ved det å være menneske - å fortelle, samtale, lytte og forstå. Men livet kan ta en dramatisk vending; kjærligheten tar slutt, en livsløgn tar overhånd, praktiske livsforhold virker uoverstigelige, en sorg er ikke til å bære. For Grosz er alle disse situasjonene muligheter til å miste seg selv, men også et utgangspunkt for å finne seg selv.Fortellinger fra livet er en 50 000 timer lang samtale destillert ned til 200 sider lettfattelig og formidlende prosa. Fri for fagsjargong leverer Grosz et konsentrat av livshistorier det er lett å kjenne seg igjen i, og som man blir litt klokere av å ha lest.

To hovednarrativer peker seg ut. I det første - arbeidsnarrativet - snakkes arbeidsledigheten om som uforskyldt og tung å håndtere, den arbeidsledige inntar hovedsakelig en offerposisjon, og arbeidet tillegges stor verdi. Livet bak muren: Fortellinger fra øst Snart 25 år etter murens fall jakter bokbransjen på den store DDR-romanen.

Fra en av de gode dagene. Som kan hjelpe oss å bære de som ikke er så gode.

RELATERTE BØKER