Harde fakta

Harde fakta - Frode Thuen, Bent Sofus Tranøy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Thuen, Bent Sofus Tranøy
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Harde fakta.pdf
ISBN
1111642129695

BESKRIVELSE

Psykologisk teori og forskning kan gi innsikt i noen av livsutfordringene man ofte står overfor midtveis i livet. Ikke minst knyttet til samliv og sorg, men også til det å leve et godt og meningsfullt liv. I et overflødighetshorn av livserfaring dykker Thuen og Tranøy ned i studier som har vært med å forme vår kollektive selvoppfatning, og de har funnet fram til studier der forskere gikk nye veier i jakten på menneskesinnets hemmeligheter.

Ikke minst knyttet til samliv og sorg, men også til det å leve et godt og meningsfullt liv. Programleder Jon Hustad ønsker å skape debatt om de grunnleggende utfordringene Norge står overfor, og hvem som betaler for offentlig sløsing. Programmet Harde fakta - Norges eneste aktualitetsprogram som ikke er venstrevridd - skal minne seerne om den enkle sammenheng mellom det få og det å yte. Klimakrisen - tvil, håp og harde fakta.

Påstanden er ikke dokumentert, selv om programmet kalder seg harde fakta. Som ... Snart kommer de harde fakta .

RELATERTE BØKER