Legenden om Narnia

Legenden om Narnia - C.S. Lewis | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Legenden om Narnia.pdf
ISBN
7888032700062

BESKRIVELSE

Vakker pocketutgave av alle de sju Narnia-bøkene i ett bind.Her får nye og gamle lesere alle historiene i komplett, uforkortet utgave, presentert i den rekkefølgen forfatteren selv anbefalte at man leste dem. Aktuell i forbindelse med filmen "Reisen til det ytterste hav" som har premiere desember 2010. Boka finnes også i innbundet utgave.

For over 50 år siden ... Legenden om Narnia: Reisen Til Det Ytterste Hav. 2010 7+ 1 t 53 min Filmer basert på barnebøker.

Siden den gang har millioner av lesere over hele verden funnet veien dit gjennom de sju bøkene som er blitt en av barnelitteraturens store klassikere, ... Legenden om Narnia: Reisen til det ytterste hav. The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

RELATERTE BØKER