Plantelære

Plantelære - Berit Viken | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Viken
DIMENSJON
4,96 MB
FILNAVN
Plantelære.pdf
ISBN
4228040087323

BESKRIVELSE

Denne boken tar blant annet for seg plantenes ytre og indre bygning, plantenes livsprosesser, vekstfaktorer, planteavl og formering, plantevern, skadegjørere, fôrvekster, poteter, grønnsaker på friland, plantedyrking i regulert klima, og frukt- og bærdyrking. Det er oppgaver etter hvert kapittel. Med stikkord.

Vi har 77 752 aktive annonser på ibok.no, fordelt over utallige bøker. Dette er de mest populære akkurat nå. Kryssordhjelp - Hund, bikkje, tispe, hunderase, pelsdyr, hannhund, hunnhund, kamphund og mye mer for å løse kryssord Behov for synonymer til HUND for å løse et kryssord? Hund har 305 treff.

Referanser Plantelære for blomsterdekoratør Av Berit Viken, Tanaquil Enzensberger, Ada Koller Hagness Forlag Yrkesopplæring ISBN 9788258512612 Utgitt 2005, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Kjøp Plantelære fra Tanum Boka dekker deler av læreplanen i landbruk og gartnernæring på Vg3.

RELATERTE BØKER