Aktivitetshefte i kroppsøving; barnetrinnet 5-7

Aktivitetshefte i kroppsøving; barnetrinnet 5-7 - Geir Øvrevik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Øvrevik
DIMENSJON
3,74 MB
FILNAVN
Aktivitetshefte i kroppsøving; barnetrinnet 5-7.pdf
ISBN
6767310923250

BESKRIVELSE

Aktivitetsheftet inneholder beskrivelse av alle 217 aktivitetene og kan brukes i kroppsøvingstimen.Hvert kapittel tar utgangspunkt i et kompetansemål i læreplanen. Aktivitetene krever lite utstyr, og de er grundig utprøvd på aldersgruppa. Heftet er rikt illustrert med tegninger som viser aktivitetene.Heftet har praktisk spiralinnbinding.

Barnetrinnet 1 - 4. ISBN: 978-82-02-38946-8.

det digitale planleggingsverktøyet gir større muligheter for å organisere lærestoffet og på en enkel måte lage egne aktivitetsplaner.. Alle aktivitetene er sortert etter kompetansemål i læreplanen. Ressursbank og undervisningsopplegg i kroppsøving - Enkeltøvelser og ferdige undervisningsopplegg i kroppsøving - Frigjør verdifull tid. Pris: 347,-.

RELATERTE BØKER