Didiktikk; fra digital kompetanse til praktisk undervisning

Didiktikk; fra digital kompetanse til praktisk undervisning - Vibeke Bjarnø, Tonje Hilde Giæver, Monica Johannesen, Leikny Øgrim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Bjarnø, Tonje Hilde Giæver, Monica Johannesen, Leikny Øgrim
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Didiktikk; fra digital kompetanse til praktisk undervisning.pdf
ISBN
7731828330920

BESKRIVELSE

DidIKTikk. Fra digital kompetanse til praktisk undervisning springer ut av behovet for en lærebok som kombinerer ferdigheter i bruk av digitale verktøy med praktisk didaktikk. Boka gir et grunnlag i digital kompetanse for lærere og lærerstudenter. Den gir innspill til diskusjoner og råd for didaktisk integrering av digitale verktøy med konkrete ideer til undervisningsopplegg, øvinger og refleksjonsoppgaver. Boka er organisert i tre hoveddeler: - Pedagogisk bruk av digitale verktøy; å undervise med teknologi - Å kunne bruke digitale verktøy lærerens digitale kompetanse; å kunne undervise i teknologi - Digital dømmekraft og klasseledelse; grunnlag for undervisning om teknologi Sammen med den trykte boka får du tilgang til en digital bok med øvingsoppgaver, videoer og andre digitale ressurser. Flere av disse ressursene er også lenket opp fra papirutgaven med QR-koder. Vibeke Bjarnø, Tonje Hilde Giæver, Monica Johannesen og Leikny Øgrim arbeider ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier ved Høgskolen i Oslo og Akershus. De har alle mer enn 20 års erfaring fra lærerutdanning og med flere forsknings- og utviklingsarbeider nasjonalt og internasjonalt. De har arbeidet spesielt med integrering av digital kompetanse i lærerutdanningene i samarbeid med andre faglærere både i grunnutdanning, i etter- og videreutdanning og på masternivå.

Den gir innspill til diskusjoner og råd for didaktisk integrering av digitale verktøy med konkrete ideer til undervisningsopplegg, øvinger og ... Kjøp Didiktikk fra Bokklubber Det er behov for en lærebok som kombinerer ferdigheter i informasjons- og kommunikasjonsteknologi med praktisk didaktikk. Denne boka gir et grunnlag i digital kompetanse for lærere og lærerstudenter. DidIKTikk.

Dette skjer det fordi rollemodellene og den eksemplariske undervisningen er fraværende i lærerstudentenes ... 2017 Haust HPE204 Digital didaktikk i mitt fag og mine emne; ... Studenten skal gjennom dette emne få fagleg oppdatering om bruk av digitale verkty i undervisning og ...

RELATERTE BØKER