Grønne linjer

Grønne linjer - Bredo Berntsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bredo Berntsen
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Grønne linjer.pdf
ISBN
1261160191050

BESKRIVELSE

Førsteutgaven av Grønne linjer. Natur- og miljøvernets historie i Norge ble mottatt som det eneste omfattende referanseverket i sitt slag i 1994. Nå foreligger en etterlengtet revidert og utvidet utgave. I den nye utgaven er utviklingen de siste 30-40 årene viet stor plass. Bredo Berntsen trekker trådene - de grønne linjene - helt tilbake til sagatiden og de første spede forsøkene på å anvende lovverket til å styre bruken av ressursene. Sentralt i boken er spenningen mellom politiske aktører, organisasjoner og enkeltindivider som har ønsket et aktivt miljøengasjement, og de interessene som har motarbeidet dette. Berntsen forteller historien om konflikten mellom vekst og vern som i dag har blitt en av vår tids største politiske utfordringer.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788274775015 FNs buffersone på Kypros, også kalt den grønne linjen, er en demilitarisert sone etablert etter Tyrkias invasjon i 1974. Den deler øya i to, med Republikken Kypros i sør og Den tyrkiske republikken Nord-Kypros i nord.

Nå foreligger en etterlengtet revidert og utvidet utgave. Grønn laser Opptil fire ganger bedre synlighet med grønne laserlinjer. Når det er sterkt lys i omgivelsene, er røde laserlinjer ofte vanskeligere å se, slik at arbeider som montering av vinduer eller himlinger blir utfordrende.

RELATERTE BØKER