Humoristen og Don Quijote

Humoristen og Don Quijote - Magne Drangeid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Drangeid
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Humoristen og Don Quijote.pdf
ISBN
6717112662435

BESKRIVELSE

Forfattaren gjer ein analyse av Alexander Kiellands roman Garmand & Worse med utgangspunkt i humor og såkalla quijotisme; ei form for tragikomisk heroisme med røter tilbake til Cervantes' roman Don Quijote. Granskinga byggjer på eit doktorgradsarbeid frå 2004. Har litteraturliste og register.

april til 11. mai i 2005 på Galleri Sverdup og Georg Sverdrups hus ved Universitetet i Oslo i forbindelse med firehundreårsjubileet for utgivelsen av romanen Don Quijote av la Mancha av Miguel de Cervantes Saavedra på forlaget Juan de Cuesta i Madrid. Don Quixote, Don Quijote, hovedpersonen i spanieren Miguel de Cervantes Saavedras roman Don Quixote af la Mancha i to bind (1605 og 1615, da.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Humoristen og Don Quijote er en flott bok.

RELATERTE BØKER