Mannen fra Virginia ; Modige menn ; Lobo og andre dyr ; Gullivers reiser

Mannen fra Virginia ; Modige menn ; Lobo og andre dyr ; Gullivers reiser - Owen Wister, George Alfred Henty, Ernest Thompson Seton, Jonathan Swift | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Owen Wister, George Alfred Henty, Ernest Thompson Seton, Jonathan Swift
DIMENSJON
9,47 MB
FILNAVN
Mannen fra Virginia ; Modige menn ; Lobo og andre dyr ; Gullivers reiser.pdf
ISBN
5871745427605

BESKRIVELSE

Inneholder tegneserieutgaver av fire romaner. Mannen fra Virginia er en westernroman med alle de viktige ingrediensene: indianere, ond revolvermann, kvegtyver, henrettelser og en god kvinne. Modige menn dreier seg om krig som en gyllen vei til rikdom og makt. Lobo og andre dyr er historier om dyrs skjebner. Gullivers reiser handler om en mann som overlever et skipsforlis og ender opp på en ukjent strand, der han møter Lilleputt-folket.

Rundt omkring står mennesker så små som hånden hans. Han er havnet i landet Lilliput, som er i krig med nabolandet Blefuscu.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Lydbøger Sonoshttps://forrestnakaahiki2000.files.wordpress.com/2019/04/gapa-stort-adam-afka-kala-waax-aadan.pdf https://forrestnakaahiki2000.files.wordpress.com/2019 ... Blader som var utgitt tidligere, men som ikke var utsolgt fra forlaget, ble ompriset med kr. 1,75.

RELATERTE BØKER