Stalingrad

Stalingrad - Antony Beevor | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Antony Beevor
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
Stalingrad.pdf
ISBN
9818830484315

BESKRIVELSE

Boken forteller om slaget ved Stalingrad, fra tyskernes sommeroffensiv i 1942 til de kapitulerte i februar 1943. Slaget var et viktig vendepunkt under andre verdenskrig, og fikk stor militær og politisk betydning. Bokenhandler like mye om menneskelige lidelser som militære strategier. Ved hjelp av dagboknotater og brev løfter Beevor fram skjebner til soldater og sivile som ble utsatt for ufattelige prøvelser.

Der Industriestandort Stalingrad war ursprünglich ein operatives Ziel der deutschen Kriegführung und ... Vi følger en gruppe tyske soldater vei fra seier til helvete i Stalingrad. På kort tid forvandles de fra selvsikre individer til desperate dyr som gjør alt for å overleve.

Et avgjørende vendepunkt i andre verdenskrig inntraff under slaget om Stalingrad 1942-1943. Kampene varte i nesten et halvt år med store tap på begge sider.

RELATERTE BØKER