Under to flagg ; Tidsmaskinen ; Den lille villmannen ; Jorden rundt på 80 dager

Under to flagg ; Tidsmaskinen ; Den lille villmannen ; Jorden rundt på 80 dager - Ouida, H.G. Wells, Frederick Marryat, Jules Verne | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ouida, H.G. Wells, Frederick Marryat, Jules Verne
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Under to flagg ; Tidsmaskinen ; Den lille villmannen ; Jorden rundt på 80 dager.pdf
ISBN
5429812617744

BESKRIVELSE

Inneholder tegneserieutgaver av fire romaner. Under to flagg: Bert Cecil har forlatt England for å redde navnet til en uhederlig bror og æren til en ung dame. Tidsmaskinen: En vitenskapsmann finner opp ei tidsmaskin, og han opplever et skremmende møte med våre etterkommere. Den lille villmannen: På grunn av dramatiske hendelser må den unge gutten Frank Henniker klare seg aleine på ei øde øy. Jorden rundt på 80 dager: Fileas Fogg tar imot veddemålet fra kameratene i Reformklubben under et whistlag. Slik begynner en eventyrlig reise, et kappløp med tiden, og ikke minst et kappløp med betjent Fiks. Hver tegneserie har innledning skrevet av Haakon W. Isachsen, Velle Espeland, Roger Kordahl og Nils Nordberg. Med etterord om forfatterne.

en kraftfull start på dagen Hekta på et håp om kjærlighet Skapende, ... Den amerikanske serie Classics Illustrated blev udgivet i alle de tre skandinaviske lande. I Danmark havde serien titlen Illustrerede Klassikere, i Norge Illustrerte Klassikere og i Sverige Illustrerade Klassiker..

Ulf Larsen, Det store nederlaget, Kidnappet og Når villdyret våkner. Innbundet.

RELATERTE BØKER