Norsk-urdu ordbok

Norsk-urdu ordbok - Bashir Ahmad, Riffat Hussain | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bashir Ahmad, Riffat Hussain
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
Norsk-urdu ordbok.pdf
ISBN
7920029331346

BESKRIVELSE

Norsk-urdu ordbok er skrevet for elever i grunnskolen og videregående skole, og er et nyttig hjelpemiddel for alle som bruker urdu som språk, eller som vil lære seg urdu. Boken bygger på et sentralt og allment ordforråd med hovedvekt på moderne språk. Ordutvalget er tilpasset elevenes behov, slik at de selv kan formulere seg på urdu og forstå de urdutekstene de leser. Boken er alfabetisk bygd opp. Bøyningsendelser følger oppslagsordene, deretter følger mulige betydninger på urdu med latinske og urdu bokstaver. I innledningen får vi en oversikt over urdu-alfabetet og forklaringer på hvordan bokstavene uttales. Bashir Ahmad er Bachelor of Arts og Bachelor of Education med faglærerutdanning og spesialisering innenfor migrasjons- og spesialpedagogikk. Riffat Hussain er Bachelor of Science og Bachelor of Education og har 25 års undervisningserfaring i Norge.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Han har verken en standardisert datamaskin form, så oversettelsen er en hard nøtt å knekke. Riktignok er det å foretrekke å forholde seg til dette språket, fordi India er et utviklingsland som eksporterer sine produkter over hele verden.

Han har undervist i naturfag i den videregående skolen i en årrekke og har skrevet lærebøker i biologi, kjemi og naturfag. Oversetter norsk-urdu. En alternativ urdu-norsk-oversetter på nett.

RELATERTE BØKER