Italias viner

Italias viner - Carlo Merolli | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carlo Merolli
DIMENSJON
4,33 MB
FILNAVN
Italias viner.pdf
ISBN
7494934575681

BESKRIVELSE

Det første omfattende norske verk om den spennende italienske vinverdenen. En uunnværlig oppslagsbok for alle vinelskere på reisen, under smakingen og på innkjøpsturen. Boken inneholder · leksikon med gjennomgang av druetyper, viner, produsenter og regioner fra A til Å · historisk presentasjon av verdens eldste vinland · vinordbok med de mest brukte faguttrykkene · alfabetisk liste over samtlige eksisterende DOC- og DOCG-viner · alfabetisk og regional oversikt over IgT-viner Boken er skrevet av den romerskfødte vinhandleren og vinelskeren Carlo Merolli, som har vært bosatt i Danmark i over 25 år. Med enestående presisjon, ekspertise og glimt i øyet fører han leseren inn i en solfylt verden av duft og smak.

I likhet med andre store italienske viner er det strenger regler for produksjonen. Piemonte er kanskje et av Italias mest spennende vindistrikt og dermed et av de meste spennende vindistrikt i hele verden. Personlig mener jeg det er på grunn av Nebbiolo-druen som er grunnlaget for de store vinene fra Barolo og Barbaresco.

Et tilnavn på Barolo er «Kongenes vin - Vinens konge». I likhet med andre store italienske viner er det strenger regler for produksjonen. Piemonte er kanskje et av Italias mest spennende vindistrikt og dermed et av de meste spennende vindistrikt i hele verden.

RELATERTE BØKER