Norm og variasjon

Norm og variasjon - Geirr Wiggen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geirr Wiggen
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Norm og variasjon.pdf
ISBN
3125701595006

BESKRIVELSE

Festskriftet i anledning professor Geirr Wiggens 60-års dag inneholder et representativt utvalg av hans forskning om språk og språkforhold i Norge og utlandet. Den tar spesielt for seg språklig normproblematikk, men viser også andre sider av hans interessefelt. Har tabula gratulatoria.

Dette er kun retningsgivende, da individuell variasjon krever nøye dosetitrering. Pasienter som allerede får opioider kan, avhengig av tidligere erfaring, starte med høyere dose. Skolefritidsordningen varierer svært mye fra kommune til kommune, både i pris og innhold.

Den avløser de delene av "Norm for kart i målestokkene 1:250, 1:500, 1:1000, 1:2000 og kommunale oppmålingsarbeider" (Kartnormen) av 1982, som omfatter standardens saksområde. Innenfor det samme saksområdet kan den erstatte bestemmelser i statlige etaters målereglementer o.l. Normen per hele helsesøsterstilling er 300 elever i barneskolen, 550 i ungdomsskolen og 800 i videregående skole.

RELATERTE BØKER