Portugisisk-norsk, norsk-portugisisk lommeordbok

Portugisisk-norsk, norsk-portugisisk lommeordbok - José Aurélio Rodrigues | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
José Aurélio Rodrigues
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Portugisisk-norsk, norsk-portugisisk lommeordbok.pdf
ISBN
1850948883997

BESKRIVELSE

Portugisisk-Norsk / Norsk-Portugisisk Lommeordbok har ca.30.000 oppslagsord og uttrykk og viser skrivemåte brukt både i Portugal og Brasil. Boken inkluderer ordforråd brukt i Portugal, Brasil og Afrika. En har tatt med en rekke regionale uttrykk, slang, folkelig og familiært ordforråd, stedsnavn, initialord og forkortelser. Oppslagsordene har også angivelse av hunkjønnsform. Lommeordboken er en forenklet utgave av Portugisisk-Norsk Ordbok (ca.60.000 oppslagsord ) og Portugisisk-Norsk / Norsk-Portugisisk Praktisk Ordbok (ca.47.000 oppslagsord), Folium forlag. Ønskes en mer utfyllende forklaring med hensyn til oppslagsordene, anbefaler vi derfor de to nevnte ordbøkene, da disse er langt fyldigere både med hensyn til antall oppslagsord, de respektive oversettelser og grammatiske forklaringer.

Den inneholder over 33 000 ordbokartikler fra portugisisk og norsk dagligspråk. Det er en hendig ordbok for turister til Portugal og for de som bor og arbeider eller studerer i et portugisiskspråklig land.

Bruk ordboken til å oversette fra norsk til portugisisk eller fra portugisisk til norsk. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk. Portugisisk, språk som hører til de romanske språkene.

RELATERTE BØKER