Sigrid Undsets Kristin Lavransdatter

Sigrid Undsets Kristin Lavransdatter - Jan Morten Claussen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Morten Claussen
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Sigrid Undsets Kristin Lavransdatter.pdf
ISBN
8206107235316

BESKRIVELSE

I stykket følger vi Kristin Lavransdatter gjennom hennes liv på første halvdel av 1300-tallet, gjennom den lykkelige barndommen på Jørundgård, til forlovelsen med Simon - som faren har valgt til henne, og til den stormende forelskelsen hun opplever ... Undsets gjennombrudd som forfatter kom i 1911, med kunstnerromanen Jenny. Sigrid Undset mottok nobelprisen i litteratur i 1928 for trilogien Kristin Lavransdatter og de to bøkene om Olav Audunssøn. Kristin er sterk og tør.

mai 1882 i Kalundborg i Danmark, død 10. juni 1949 på Lillehammer i Norge) var en norsk forfatter som mottok Nobelprisen i litteratur i 1928, «spesielt for sine mektige beskrivelser av livet i Norden i middelalderen»..

RELATERTE BØKER