Alle jordens språk

Alle jordens språk - Alf Lombard | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Lombard
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Alle jordens språk.pdf
ISBN
3906101178268

BESKRIVELSE

I denne boka omtales både levende og utdødde språk. De plasseres historisk og geografisk, og det redegjøres for slektskap mellom dem og for tilhørighet i de ulike språkfamilier. Boka omhandler også de forskjellige språks viktigste dialekter. De nordiske språkene er spesielt grundig behandlet. Har register.

Opprinnelig ble den skrevet til melodien av La Marseillaise.Den melodien vi kjenner i dag ble skrevet av Pierre Degeyter i 1888. «Internasjonalen» har blitt oversatt til utallige språk ... Alle jordens språk er en flott bok.

Du kan bl.a. lese det norske eventyret Prinsessen som gikk til jordens hjerte, det kinesiske eventyret Svartdragefloden, det svens Den første boken i trebindsverket Eventyr fra jordens hjerte byr på 67 magiske eventyr fra mer enn 50 land og kulturer, mange av dem aldri tidligere utgitt på norsk.

RELATERTE BØKER