Guds undergang

Guds undergang - John C. Lennox | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John C. Lennox
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Guds undergang.pdf
ISBN
4280412220427

BESKRIVELSE

Mange i vår tid mener at naturvitenskapen har presset Gud inn i et hjørne, drept ham og deretter begravd ham sammen med de altomfattende forklaringene hans. Ateismen, blir det hevdet, er den eneste intellektuelt holdbare posisjonen. Å bringe Gud på banen igjen bidrar utelukkende til å hemme vitenskapelig framgang. Men er forskerne egentlig i stand til å forklare verdens skapelse og innretning uten å trekke inn Gud? Det har John C. Lennox, professor i matematikk ved universitetet i Oxford, satt seg fore å undersøke i denne boken. På stimulerende og tankevekkende vis spør Lennox om det faktisk stemmer at alt i naturvitenskapen peker mot ateismen. Kan det være at naturvitenskapen går bedre sammen med troen på en handlende Gud? Denne oppdaterte og utvidede versjonen av boken er et uvurderlig bidrag til debatten om vitenskapens forhold til religion.

Forfatter: John C. Lennox Last ned omslag-+ Legg i handlevogn.

Lennox Mange i vår tid mener at naturvitenskapen har presset Gud inn i et hjørne, drept ham og deretter begravd ham sammen med de altomfattende forklaringene hans. 9788283850079-+ Legg i handlevogn.

RELATERTE BØKER