Historien om det som ikke skjedde

Historien om det som ikke skjedde - Øystein Sørensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Sørensen
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
Historien om det som ikke skjedde.pdf
ISBN
7441615167602

BESKRIVELSE

Har du noen gang lurt på hva som ville ha skjedd hvis Hitler hadde vunnet annen verdenskrig? Eller om Spanias "uovervinnelige armada" hadde erobret England i 1588? Hva med krig mellom Norge og Sverige i 1905? Hva om norske vikinger hadde underlagt seg England i 1066? Slike hypoteser er en nødvendig del av enhver seriøs historieskrivning. I denne boken tar Øystein Sørensen for seg en rekke situasjoner fra både verdenshistorien og norgeshistorien og drøfter hvordan ting kunne ha utviklet seg om virkeligheten hadde vært annerledes. Gjennom sine resonnementer viser han at historien er full av muligheter som er interessante og nyttige - og ikke minst spennende - å befatte seg med. "... En bok for både lek og lærd. Den er morsom, lettlest og interessant. Forfatteren argumenterer godt for kontrafaktisk historieskrivning, og er forbilledlig klar på hvor han selv står."- Harald Aastrop, forskning.no

Sesongen 2013/2014 startet bra med seier over Bayern i den tyske supercupen, og derbymål mot erkerival Schalke 04, men i februar 2014 røk Blaszczykowski korsbåndet ... Historien om det som ikke skjedde (Heftet) av forfatter Øystein Sørensen. Pris kr 201 (spar kr 28).

Omveltningene i 1814 skapte det moderne Norge med en grunnlov som sikret folkesuverenitet og maktfordeling. Det la grunnlaget for demokratisk utvikling i Norge.

RELATERTE BØKER