Merverdiavgift i et nøtteskall

Merverdiavgift i et nøtteskall - Ole Gjems-Onstad, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Gjems-Onstad, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Merverdiavgift i et nøtteskall.pdf
ISBN
2869369325753

BESKRIVELSE

Denne boken gir en grunnleggende innføring i merverdiavgiftsreglene. Den konsentrerte fremstillingen skal på få timer gi leseren en oversikt over de juridiske bestemmelser på dette økonomisk viktige fagområde. Merverdiavgift i et nøtteskall er en videreføring av Merverdiavgift - en innføring (8 utgave 2009) og benyttes ved en rekke undervisningsinstitusjoner. Den konsise og praktiske fremstillingsformen gjør boken like egnet for næringsdrivende som for andre som kommer i berøring med merverdiavgift. Merverdiavgift utgjør omtrent 20 % av statens inntekter. For de næringsdrivende representerer merverdiavgiften betydelige kontantstrømmer - og et risikoområde. For eksempel vil økt internasjonal handel, større restruktureringer og omorganiseringer samt digitalisering kunne medføre komplekse avgiftsmessige problemstillinger.

Nøtteskallserien. Cecilie Aasprong Dyrnes, Ole Gjems-Onstad og Anders B.

Denne boken er skrevet av forfatteren Ole Gjems-Onstad Ole Gjems-Onstad 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. MVA-kommentaren er et praktisk og nødvendig verktøy for å arbeide med det omfattende rettsområdet som merverdiavgiften nå utgjør.

RELATERTE BØKER