Ny vitenskap om kroppen 2

Ny vitenskap om kroppen 2 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Ny vitenskap om kroppen 2.pdf
ISBN
5723567500008

BESKRIVELSE

Menneskekroppen er et mesterverk. Den overgår alt vi mennesker noen gang har skapt, og den kan oppnå en imponerende hurtighet, smidighet og styrke. I denne boka om kroppen blir vi bedre kjent med hvilke medisinske framskritt vitenskapen har gjort innen både fysisk og psykisk helse. Du vil lære masse om søvn og søvnforskning, kroppens naturlige respons på fare og alle sansene du ikke tenker på at du har. Her får du forklaringer du aldri har sett, og vi utforsker menneskekroppen slik det aldri er gjort. Boka har illustrasjoner av kroppens anatomi, detaljerte fotografier, enkle forklaringer og massevis av fascinerende fakta. Visste du for eksempel at det finnes en navngitt fobi mot å sette fast peanøttsmør i ganen?

Inspirasjon og kunnskap til deg som er ung. Til deg som er nysgjerrig, vil vite mer og forstå hvorfor. "Ny Vitenskap" er et ungdommelig og moderne populærvitenskaplig magasin.

Kroppen vår er et mesterverk. Den kan oppnå en imponerende hurtighet, smidighet og styrke, samtidig som den er finstemt i sin kompleksitet.

RELATERTE BØKER