Universet

Universet - Jan Paul Schutten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Paul Schutten
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Universet.pdf
ISBN
3700747889899

BESKRIVELSE

Hvordan oppsto universet? Har det alltid vært der? Eller var først ingenting? Men hvordan kan et univers komme fra ingenting? Hvor kommer solen og stjernene og planetene egentlig fra? Hvordan så rommet ut før stjernene eksisterte? Fantes det lys da? Og er det sant at det finnes flere universer? I en svimlende fart tar denne boka deg med nesten tilbake til universets begynnelse. Ned til en milliondel av en milliarddel av en milliarddel av en milliarddel av et sekund fra det første øyeblikket, for å være presis ... Underveis vil du møte alt mulig rart. Big bang, svarte hull og mørk materie. Partikler og antipartikler. Einstein og E = mc2. Du vil finne ut hvordan du kan reise gjennom tiden, hva et ormehull er og hvorfor vårt univers ser mistenkelig ut som en blåbærkake (og hvordan man lager en.) Slik lærer du alt om menneskehetes aller største mysterium. Og hvem vet, kanskje du kan løse det!

Ut fra det vi vet i dag, tror vi altså at universet vil utvide seg for bestandig. Universet . Universet er betegnelsen for hele vores fysiske verden.

Tingen med ingenting, er at det synes å være vanskelig å forholde seg til. Det er kanskje ikke så rart i denne sammenhengen, i og med at det er vanskelig å forholde seg til at universet skal være skapt av ... Bli med på en zoom gjennom et 3-dimensjonalt kart over universet.

RELATERTE BØKER