Bestevenner

Bestevenner - Jenny Kempe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Kempe
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Bestevenner.pdf
ISBN
2502520863117

BESKRIVELSE

Du vet når du har en ekte venn. Noen å ha det gøy sammen med; le og gråte med. Denne boken er til en veldig god venn. I 2009, overveldet av den endeløse rekken dårlige nyheter i media, bestemte Jenny Kempe seg for å ta et halvt års pause fra aviser, TV og radio. Hun rettet fokuset mot de tingene i livet som gjorde henne glad; tok seg tid til venner og familie og til å "bare være". Resultatet er den herlige og positive gavebokserien "Livet er herlig". Hver tittel er laget for å varme hjertet ditt og gi deg et smil om munnen. Som gaver vil disse bøkene lyse opp dagen, eller til og med livet, til noen du er glad i.

Noe som skal bli en nervepirrende reise som vil forandre livene deres for alltid. Bestevenner. En historie om to modige jenter som tar saken i egne hender for å redde sin bestevenn.

Du får frem smilet hver en dag. Vi er bestevenner Jeg er alltid her.

RELATERTE BØKER