Internasjonalisering og juridisk metode

Internasjonalisering og juridisk metode - Finn Arnesen, Are Stenvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Arnesen, Are Stenvik
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Internasjonalisering og juridisk metode.pdf
ISBN
3322974703859

BESKRIVELSE

De færreste områder i norsk rett er uberørt av internasjonale rettsregler. Den som skal ta stilling til innholdet av norsk rett, må derfor være i stand til å identifisere de internasjonale normer som har betydning for norsk rett, forstå dem, og avgjøre hvilken betydning de har for rettstilstanden i Norge. Denne boken tar sikte på å gi veiledning i dette. I denne utgaven er opplegget beholdt, og fremstillingen er søkt tilpasset utviklingen i rettspraksis. Boken er aktuell både for studenter, juristprofesjonen i sin alminnelighet og andre som er opptatt av internasjonaliseringens betydning for rettstilstanden i Norge.

Avskjed ebok - Frid Ingulstad .pdf. Avtrykk pdf download (Frode Bakka) Badlands ebok - Morten Claussen .pdf. Auraen og menneskets åndelige sentre last ned PDF Omraam Mikhael Aivanhov.

Arne Næss - gjør det vondt å tenke? last ned PDF David Rothenberg. Au! ebok - Philip Newth .pdf.

RELATERTE BØKER