Matematikk forkurs 1

Matematikk forkurs 1 - Edel Storelvmo, Viggo Storelvmo, Odd L. Refsnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edel Storelvmo, Viggo Storelvmo, Odd L. Refsnes
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Matematikk forkurs 1.pdf
ISBN
3767977339285

BESKRIVELSE

Sammen med Matematikk forkurs 2 dekker boken alle emnene i Fagbeskrivelse for matematikk forkurs for ingeniørutdanning og maritim høgskoleutdanning, FK 2002-2. Det er tatt hensyn til forkursets egenart og kvalitetsreformens fokusering på lærings- og evalueringsformer. Boken har eksempler og oppgaver som gjør at den passer til selvstudium. Har fasit og stikkordregister.

Deretter setter de den i skapet og er enige om å ikke røre Matematikk - Forkurs for ingeniørutdanning År 1 / Semester 1 Matematikken er en krevende og svært viktig del av ingeniørutdanningen. Allerede fra starten møter studentene mange emner som stiller krav til forkunnskaper i matematikk. Pris: 569,-.

Kjøp boken Matematikk forkurs 1 av Edel Storelvmo, Viggo Storelvmo, Odd L. Refsnes (ISBN 9788205308534) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER